Trenta-unena conversa pedagògica

Us convidem a participar en la conversa pedagògica “Educació de qualitat, fugint dels estereotips de gènere” que es realitzarà  del proper dijous 19 abril a les 17:30h. a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament.

Roda de premsa en directe

Intervindran en la conversa:

Institut de Cornellà

Marta Caño Valls, Professora de Biologia i geologia i coordinadora pedagògica. Des de fa tres cursos coordinadora de la XAJI (Xarxa activa de joves per la igualtat) de l’institut.

Toni Soto Hidalgo, Orientació educativa. Psicòleg amb menció clínica i educació, especialitzat en bullying i cyberbullying, amb treballs publicats a la UOC i el Departament d’Ensenyament. Ha format part del circuit contra la violència infantil i juvenil del Prat de Llobregat i ha col·laborat com assessor de la unitat GAV dels mossos. Actualment, cursa el postgrau en violència familiar, per la UB.

Escola Sant Climent de Llobregat

Núria Garcia Roda, Mestra d’Educació Infantil i Cap d’estudis del centre.  En el seu  centre es treballa el currículum de manera globalitzada i des del 2005 implementen el projecte de coeducació.

Institut Can Vilumara

Marina Amaro Monreal, exalumna del cicle formatiu de Promoció en igualtat de gènere. Presidenta de la cooperativa Amaltea Igualtat, una cooperativa de treball associat i sense afany de lucre que neix amb la vocació de treballar per assolir la igualtat i l’equitat de gènere per contribuir a una societat més justa.

Societat Catalana de Tecnologia

Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, vinculada a la UPC com a investigadora i professora del Departament de Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica. Col·labora i participa en programes de mentoria i apoderament de dones en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

Inscripcions a la web.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s