Ampliació de places mSchools @ YoMo

Atesa la gran demanda, hem treballat per ampliar les places en els tallers i tornem a obrir la inscripció fins a exhaurir el nou aforament.

mSchools et convida a participar en els tallers per docents que tindran lloc a YoMo, el festival on la ciència i la tecnologia s’uneixen amb el mòbil.

Si vols conèixer YoMo i aprendre sobre com pots utilitzar la tecnologia per fer un canvi positiu en la teva docència, vine a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, i participa en els múltiples tallers i sessions simultànies que mSchools organitza les tardes del 27 i 28 de febrer. Tindràs l’oportunitat d’escoltar, veure i experimentar propostes i metodologies innovadores per l’aula.

A més, podràs participar en la Marató de mSchools Toolbox, una sessió oberta i continuada que permetrà als assistents experimentar aplicacions i continguts educatius mòbils, guiats per experts de mSchools Toolbox. Altres col·laboradors seleccionats de YoMo també oferiran tallers i presentacions addicionals per a la comunitat educativa.

Aquells que participeu també tindreu accés a la zona principal d’exposició de YoMo per experimentar de primera mà les activitats i esdeveniments dirigits a les escoles.

Si ja estàs inscrit al YoMo amb la teva escola, has de fer la inscripció igualment.

Clica aquí per a més informació i inscripcions

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s