Premis Install Party

 

Install Party és una festa a l’entorn de la tecnologia. La primera edició es va realitzar el 8 de maig de 2015, i aquest curs 2018, el dissabte 21 de l’abril, celebrarem la quarta edició.

La Install és una activitat impulsada per Xnergic al TecnoCampus, pensada per a nois i noies d’entre 14 i 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no en tenen però volen veure què implica la tecnologia i què se’n pot arribar a fer. També és una activitat que implica els centres de secundària, per conèixer què s’està fent a ESO i Batxillerat a d’altres centre i què podem aprendre i compartir entre tots.

Resultat d'imatges de install party

Has fet un Treball de Recerca tecnològic? Sou professors d’ESO i a la vostra classe heu fet projectes de tecnologia, basats en robòtica, domòtica, teixit intel·ligent, electrònica, software…? Veniu a mostrar la vostra feina a la Install Party 2018!

Durant tota la tarda es realitzaran fer tallers, xerrades o visites a les diferents propostes del Market Place: hacking, hardware obert (Arduino, Raspberry), software lliure, YouTube… són algunes de les propostes que s’hi trobaran.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s