2n taller curs “Ensenyar i aprendre biociències al segle XXI”

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) us presenta el segon taller del curs Ensenyar i aprendre biociències al segle XXI, que tindrà lloc entre el 19 de gener i el 8 de febrer de 2018.  Aquesta formació gratuïta forma part del projecte Amgen Teach i té com a objectiu ajudar els professors de secundària en l’actualització de coneixements i metodologies. El curs ofereix formació de 20 hores,  reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i va dirigit a professors de secundària de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques de Catalunya.

El subtítol del curs és Noves idees i paradigmes científics i noves maneres de portar-les a l’aula. En aquest sentit, el curs presentarà una àmplia varietat d’estratègies i recursos pràctics per a treballar els continguts clau de biologia amb els alumnes. Això inclou propostes de treball per projectes, exemples d’experiments de química per realitzar al laboratori o eines didàctiques per promoure l’argumentació i l’ús de les controvèrsies sociocientífiques per part dels estudiants, entre d’altres.  Alhora, es durà a terme una actualització científica de conceptes clau propis de la recerca biomèdica, d’interès pels docents de secundària.

L’equip de formadors del curs està integrat per professorat amb una dilatada experiència en la pràctica docent innovadora, i investigadors provinents tant del camp de les biociències com del camp de l’educació científica: Salvador Macip, Silvia Alcaraz, Mar Carrió, Josep Coromines, Marcel Costa, Jordi Domènech, Laura Farró, Sílvia Lope i Víctor López. 

Podeu consultar el programa i les dates concretes dels cursos  al web de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació a través d’aquest enllaç  i us podeu inscriure a la pàgina http://www.amgenteach.eu/register. Les places són limitades.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment a través del correu electrònic belen.lopez@fundaciorecerca.cat o bé al telèfon 93 268 77 08.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s