50a Jornada DIM

El proper dilluns 18 de desembre de 2017 tindrà lloc la 50 ena. JORNADA DIM (JORNADA INTERNACIONAL DIM – TARDOR 2017) a la seu del Col.legi de Llicenciats (Barcelona)

La JORNADA (com la de l’any passat) presentarà una miscel.lània de recursos educatius i experiències formatives d’èxit amb el suport de les TIC.

A més a més hi haurà seminaris-ponència sobre Didàctica i TIC, taules rodones…, i per primer cop en aquestes jornades un think tank (laboratori d’idees) entre els assistents.

Ja està oberta la inscripció gratuïta com assistent a través del formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWcSvoedziEELbm05218vuw_PH_yN3Cgvnq8iqwHfkvhSCqg/viewform

La JORNADA s’organitza en SESSIÓ CONTÍNUA, on cadascú assisteix el temps que pot i quan ho permet la seva agenda de treball.

També està oberta l’admissió de comunicacions (7 minuts). Si vols presentar alguna experiència pots trametre la teva proposta a <peremarques@pangea.org> per tal de incloure-la en el programa i rebre les instruccions a tenir en compte.

DIM 2017

Lloc:

Col.legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya

Rambla de Catalunya, 8

08007 Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s