Exposició temporal “Frederic Amat. Zoòtrop”

Fins al 16 de juliol de 2017

AmatFrederic Amat (Barcelona,1952), conegut principalment com a pintor i escenògraf, és un dels creadors més destacats del panorama artístic català contemporani. La seva concepció oberta de la pintura l’ha dut a integrar en el seu treball múltiples llenguatges artístics.

L’exposició «FREDERIC AMAT. Zoòtrop» presenta una selecció de projectes d’intervenció en espais públics, tant naturals com urbans, sovint vinculats a l’arquitectura, amb l’objectiu de crear un mapa, una topografia, del seu treball, buscant sempre el component poètic que es deriva de totes les seves obres. A més, també es presenten algunes peces que, tot i ser alienes als projectes presentats, permeten establir-hi connexions i fer visibles els interessos i inquietuds d’aquest artista que apareixen de manera insistent en el conjunt de la seva obra

Per aquesta mostra l’artista ha creat una intervenció específica per a La Pedrera, en la qual estableix un diàleg amb l’edifici i la seva memòria.

La nostra oferta educativa posa a la vostra disposició una visita comentada a l’exposició adaptada als diferents cicles formatius.

Per obtenir-ne informació, feu clic aquí: Oferta Educativa ESO i Batxillerat AMAT

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s