Curs GeoGebra per a Primària (ABEAM + ACG)

ABEAM organitza el curs semipresencial de 25 hores de GeoGebra amb la col·laboració de l’Associació Catalana de GeoGebra adreçat a Educació Primària Tocar la geometria amb GeoGebra. L’objectiu principal d’aquest curs és donar a conèixer i fomentar el programa GeoGebra i el seu potencial com a recurs didàctic.

L’activitat està inclosa en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la inscripció estarà oberta fins el 6 de febrer de 2017.

geogebra-logo

CALENDARI: El curs consta de tres sessions presencials, les dues primeres de 3 hores i la darrera de 2 hores; de 4 sessions no presencials equivalents a 3 hores cadascuna i un treball d’aplicació a l’aula equivalent a 5 hores. Les sessions presencials estan previstes pels dimecres 1 de març, 8 de març i 3 de maig.

INSCRIPCIONS: Activitat gratuïta pels associats a ABEAM. En cas que el centre sigui associat podran assistir fins a tres professors del centre gratuïtament. En cas contrari caldrà abonar 30€ al compte d’ABEAM.

Trobareu tota la informació més detallada i el formulari d’inscripció a la   web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s