Cursos moocintef-educalab

Al febrer de 2017, torna MOOC Intef amb una nova sèrie de cursos oberts massius i en línia, en què es pot inscriure a partir del 25 de gener, i que contribuiran a millorar les competències digitals docents, sobre la base del Marc Comú de Competència digital Docent de 2017 . Els MOOC es realitzen en l’entorn de digital d’aprenentatge MOOC Intef .

mooc

Aquest curs massiu, obert i en línia (MOOC) ofereix l’oportunitat d’incloure la narració digital a la  metodologia docent, i de descobrir serveis, eines i dinàmiques amb què crear, posar en pràctica i avaluar, fase a fase, la narració digital en l’àmbit educatiu.

Inscripcions en aquest   enllaç. .

El MOOC es realitza entre el 7 de febrer i el 21 març 2017.


mooc2

Aquest curs massiu, obert i en línia per a conèixer què són les insígnies digitals i per què es consideren credencials alternatives, a més d’explorar com utilitzar-les per reconèixer èxits, i   integrar en la nostra identitat digital, mitjançant el seu ús, totes aquelles competències i destreses que anem adquirint, mostrant-les i compartint-fàcilment a la xarxa.

Inscripcions en aquest enllaç.

El MOOC es realitza entre el 14 de febrer i el 28 març 2017.


mooc3

Aquest MOOC pot ajudarar a reflexionar sobre la rellevància de la competència digital per a la formació de la ciutadania del segle XXI, a conèixer els fonaments i característiques de la competència digital i el seu marc de referència 2017, a planificar projectes i activitats didàctiques per al desenvolupament de la competència digital, ja intercanviar i analitzar experiències pedagògiques per a la promoció de la competència digital.

Inscripcions en aquest  enllaç. .

El curs massiu obert i en línia es realitza entre el 21 de febrer i el 4 abril 2017.


mooc4

Aquest MOOC  permetrà assolir el coneixement suficient de les bases de la teoria de les Intel·ligències Múltiples de Howard Gardner com per conèixer i comprendre els processos d’aprenentatge i desenvolupament dels alumnes d’avui dia.

Inscripcions en aquest  enllaç. .

El curs massiu, obert i en línia es realitza entre el 28 de febrer i el 11 abril 2017.


En tots els casos, les inscripcions s’obren el 25 de gener de 2017, i romanen obertes fins al mateix dia de la finalització de cada un dels MOOC. Les inscripcions són totalment gratuïtes i estan obertes a qualsevol persona interessada, independentment de la seva ubicació geogràfica i perfil professional.

Les inscripcions es realitzen des de la fitxa informativa de cada un dels MOOC, totes elles disponibles a la portada de http://mooc.educalab.es

Animeu-vos a apuntar-vos !!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s