Programa Ciència i Aula: Experiments i instruments low cost per dur la física de l’aire a l’aula.

Dins del Programa Ciència i Aula del FCRI, ens plau convidar-vos, dijous 1 de desembre de 2016,  a la xerrada-taller: Experiments i instruments low cost per dur la física de l’aire a l’aula.

fcri

Al llarg d’aquesta xerrada- taller, adreçada a docents d’ESO,  s’hi exposaran diversos experiments amb materials senzills per treballar alguns dels conceptes clau relacionats amb la física de l’aire, com ara les característiques de la matèria, els canvis d’estat o la pressió.

Els conceptes que s’hi tractaran formen part dels continguts curriculars de l’ensenyament secundari, i són aplicables a molts altres contextos de les nostres activitats quotidianes. També s’hi construiran dos instruments meteorològics (pluviòmetre i psicròmetre) amb materials senzills i s’hi explicarà com se’n poden construir d’altres.

Al llarg de la xerrada-taller  es comentaran les diferents maneres de plantejar els experiments i la construcció d’aparells per part de l’alumnat, per tal d’aconseguir un major aprenentatge.

Intervenció: Marcel Costa i Vila, professor de Ciències de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) i del Màster de Formació del Professorat de Ciències d’ESO i Batxillerat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Lloc: FCRi – Passeig de Lluís Companys, 23 – 08010 Barcelona

Data: dijous, 1 de desembre de 2016, de 18.00 a 20.00 hores

Inscripcions: montse.miras@fundaciorecerca.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s