Segona edició del torneig Robotseny

Per segon any s’ha dut a terme la Robotseny, una fira de treballs tecnològics ideats i desenvolupats pels nois i les nois dels centres del Baix Montseny i una competició de robòtica escolar.

TapeteRobotseny2015-2016FINAL

En l’edició d’enguany el guió de la trobada era La mobilitat en tots els seus vessants. Amb aquest objectiu els alumnes dels centres de primària i de secundària van idear diferents projectes que pretenien donar solucions a problemes que havien detectat en aquest àmbit. Propostes tan diverses com rampes portàtils per facilitar l’accessibilitat a tots els espais als discapacitats, carrils patinet per millorar la mobilitat urbana o rutes virtuals amb realitat augmentada, entre moltes altres, van captar l’atenció de tothom que circulava pels carrers de Sant Celoni. I és que per exposar els seus treballs els centres van omplir els carrers del centre de la vila de tot tipus de propostes.

parades-768x1024

I el centre de la plaça el van ocupar uns petits robots creats pels mateixos nois i noies que pretenien superar uns reptes ideats per l’organització inspirats també en els problemes de mobilitat que afecten el territori. Aquests robots s’havien de moure per un taulell que representava la comarca i, de forma totalment autònoma, havien de fer tasques com recuperar un tren avariat, permetre arribar els alumnes de diferents poblacions al seu centre escolar o arreglar un pont caigut.

taulell-robot-1024x576

Aquesta trobada, organitzada pels centres de la zona i pels SE del Vallès Oriental III, també va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments i de les empreses del territori que van col·laborar en l’organització de l’esdeveniment i van obrir les seves portes als nois i noies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s