Cursos extensius d’anglès a EOI/IOC per a professorat. Curs 2016-2017

El Departament d’Ensenyament organitza, dins les activitats de formació en llengües estrangeres, cursos d’anglès de nivells 4t, 5è i C1 a les escoles oficials d’idiomes i de nivells 3r, 4t i 5è a l’IOC per a professorat. Aquests cursos s’adrecen majoritàriament al professorat no especialista a fi de que assoleixi uns nivells alts de competència lingüística en anglès.

Informació per a l’antic alumnat (es considera antic alumnat el professorat que està matriculat en un curs extensiu d’anglès per a professorat durant aquest curs 2015-2016 en una EOI o a l’IOC): veure el document

0001

Informació per al nou alumnat (EOI): El període de sol·licitud del nou alumnat serà de l’1 al 8 de setembre. La publicació de les places vacants un cop realitzada la matrícula de l’antic alumnat està prevista pel 19 de juliol, així com la informació referent al procés de sol·licitud.

Informació per al nou alumnat (IOC): El període de sol·licitud del nou alumnat serà durant el mes d’octubre. Aquest professorat iniciarà les classes el febrer del 2017 (segon quadrimestre).

Més informació a la web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s