Cursos d’estiu 2016: “Experimentació”, “Matemàgia”, “Eines digitals” i “Programació”.

Un any més, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza durant el mes de juliol diversos cursos d’estiu,  gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Enguany es faran quatre tipus de cursos:

  • Curs L’experimentació en les classes de ciències, que es farà a 6 localitats diferents: Castelldefels, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic. El curs s’adreça a docents d’ESO.
  • Curs La Matemàgia, una eina fascinant per ensenyar matemàtiques i ciències, que es farà a Barcelona i s’adreça a docents d’ESO i de Batxillerat.
  • Curs Programació bàsica aplicada a experiències educatives, que es farà a Terrassa i s’adreça a docents d’ESO i de Batxillerat.  Es fan dues edicions consecutives (es tracta de dos cursos idèntics).
  • Curs Eines digitals per a l’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències, que es farà a Bellaterra (al campus de la UAB) i s’adreça a docents d’ESO i de Batxillerat. Aquest curs es fa per primera vegada.

Els cursos plantegen una aproximació eminentment aplicada: els assistents coneixeran de primera mà com dur a terme  un conjunt de propostes pràctiques realitzables, prioritàriament, amb materials i tècniques a l’abast. 

L’objectiu final és ajudar els docents a fer més atractius, participatius i experimentals els continguts CTM (Ciències, Tecnologia i Matemàtiques)  propis de la Secundària.

Per consultar el programa detallat dels cursos i formalitzar les inscripcions, visiteu la web del portal Recerca en Acció .

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s