Barcelona International Youth Science Challenge

The Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) és una trobada internacional de joves apassionats per la ciència amb l’objectiu d’estimular el seu talent científic.  És un programa molt interessant que ha organitzat la Fundació Catalunya La Pedrera per a estudiants nascuts entre 1997 i 2000.

Al juliol de 2016, durant dues setmanes, tindran la possibilitat de treballar a Barcelona en els reptes de ciència i tecnologia proposats per centres de recerca internacionals, amb seu a Catalunya, i d’assistir a seminaris impartits pels líders dels grups de recerca. Un esdeveniment multidisciplinari que comprèn les disciplines de biologia evolutiva, bioenginyeria, biomedicina, bioquímica, química, física, neurorobòtica, caring robots i nanotecnologia.

 

  • És una estada d’estiu en què 100 estudiants internacionals seleccionats hauran de resoldre uns reptes científics proposats per diversos centres d’investigació de Barcelona, on tindran l’oportunitat de treballar amb els científics.
  • Tindrà lloc del 11 al 22 de juliol de 2016 a diversos centres d’investigació de Barcelona.
  • La estada es repartirà entre el centre de ciència de Món Sant Benet i las instal·lacions dels diferents centres d’investigació
  • L’ Icfo participa amb un projecte de llum i nanotecnologia, on els estudiants hauran de resoldre una sèrie de reptes concatenats per aprendre a manipular la llum amb nanopartícules amb tècniques que tenen aplicacions en diversos camps com ara la salut, les energies renovables, la informació quàntica…
  • Per participar i més informació:  www.biysc.org
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s