SEMINARI TÈCNICA OBSERVACIÓ NADONS- DISSABTE

Seminari d’Observació de Nadons

El Seminari d’Observació està pensat per a aquells professionals que exerceixen la seva activitat en el camp de la infància i de les seves famílies, sigui en l’àmbit sanitari o en l’educatiu. El Seminari dóna l’oportunitat d’aprofundir en els coneixements que tenen a veure amb el desenvolupament precoç del infant a través d’un aprenentatge per l’experiència de l’observació la qual cosa permet afinar els instruments d’intervenció professional. Els participants tenen l’oportunitat de desenvolupar la seva capacitat de comprensió dels estats mentals, de les motivacions dels comportaments humans i de les dinàmiques en les relacions primerenques, de forma particular a tot allò que és significatiu per a l’evolució de la personalitat. El programa del curs compren uns cicles de supervisió de les experiències d’observació i de les situacions de treball, així com també facilita les indicacions pertinents a nivell bibliogràfic/ teòric.

dibuix

A qui va dirigit el seminari

Dirigit

El seminari d’Observació del Nadó, segons el mètode d’Esther Bick, és obligatori per als alumnes del Màster de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica i per als professionals que desitgin accedir a la condició de membres de Ple Dret.

Objectiu

El Seminari permet d’una banda potenciar les capacitats d’observació i de l’altre poder fer un aprenentatge a través del seguiment del procés evolutiu del nou nat.

Metodologia

L’estudiant es trasllada el domicili del nadó una hora a la setmana i durant un any a fi de realitzar l’observació. L’estudiant posteriorment pren notes escrites d’allò que ha observat i aquest material es supervisa setmanalment amb el coordinador del seminari. El seminari dura un any.

Informació i inscripcions

Més informació  WEB

 

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR !!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s