Jornada de difusió sobre el programa Connectant mons.

Aquest proper 9 de gener tenim el plaer de poder assistir a la  Jornada de difusió sobre el programa Connectant mons. Amb el  tema d’igualtat de gènere: Camins d’igualtat.logoedicio_ca
Com són les relacions entre nens i nenes, nois i noies? Construïm la nostra identitat lliurement, o tenim estereotipades algunes conductes, alguns gustos, algunes eleccions…? Com mostren els gèneres els mitjans de comunicació?

De manera pràctica i indagadora, en aquesta edició de Connectant mons ens acostarà a una realitat molt propera i universal: la nostra construcció cultural del gènere i com aquesta construcció pot ser de vegades motiu de desigualtat entre les persones.

 L’Institut Laia L’Arquera de Mataró a través del Projecte Connectant Móns d’Oxfam Intermón participa en el pilotatge impulsat pel Departament d’Ensenyament de Projectes de Servei Comunitari.

Durant la setmana de la programació europea, els alumnes de 4t d’ESO de  L’Institut Laia l’ Arquera de Mataró, a la matèria optativa d’Informàtica, ensenyen a programar amb Scratch als alumnes de 1r d’ESO.

Per més informació de Connectant mons: Aquí

Fins el 15 de gener els centres es poden apuntar al projecte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s