Activitats de la UPC per a centres de secundària.

La Universitat Politècnica de Catalunya  ofereix, als centres de secundària,  activitats us poden interessar:

cientificsConferències de divulgació tecnològica impartides per professorat de la UPC en els instituts de secundària i FP i tallers de divulgació científica i tecnològica adreçats a primària i secundària: participa en experiments reals i conviu unes hores amb els nostres investigadors i investigadores.

Conèixer les darreres novetats en l’aplicació del GPS, l’ús de la robòtica a la medicina, l’ús de la llum a l’arquitectura, el disseny i l’enginyeria, i molt altres temes sobre els quals s’està fent recerca a la UPC.

On i quan? El professor o professora de la UPC encarregat d’impartir la conferència assistirà al centre de secundària que ho demani.

A qui s’adrecen? A l’estudiantat de 4t d’ESO, de 1r i 2n de Batxillerat (especialment de la modalitat de Ciència i Tecnologia) i de Cicles Formatius (especialment els vinculats als àmbits d’estudi de les titulacions impartides a la Politècnica).

Què ofereixen? Conferències impartides per docents de la UPC sobre diferents àmbits de coneixement i recerca en què treballa a la Universitat i que pugui ser d’interès per a l’estudiantat de secundària, així com de complement al seu currículum educatiu.

Què s’ha de fer per sol·licitar-ne una? Contactar amb el Servei de Comunicació a l’adreça de correu electrònic pla.promocio@upc.edu. Cal  informar del curs al qual s’adreçarà la sessió.

Més informació de les conferències i els tallers en :   Enllaç 1  Enllaç 2

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s