III Lliga de debat de Secundària i Batxillerat

Del 15 de setembre al 19 de novembre de 2015 estarà oberta la inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.

baseposter_LLIGADEBATLa Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

Internet ens fa més lliures? és el tema de la tercera edició, que tindrà lloc durant el curs 2015-2016. Les universitats de la Xarxa acolliran les fases locals de classificació, de les quals eixiran els equips finalistes. Finalment, la Universitat Politècnica de València acollirà la fase final els dies 29 i 30 d’abril de 2016.

Inscripció i documentació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s