Conferència d’inici de curs: “Com potenciar la creativitat dels alumnes”, Maria Batet.

Des del CRP Vallès Oriental IV volem començar amb bon peu aquest curs escolar. Així que us proposem una conferència d’inici de curs a càrrec de la mestra, formadora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet.

La conferència porta el títol de “Com potenciar la creativitat dels alumnes” i tindrà lloc aquest divendres 5 de setembre a les 9:30 a la Biblioteca Municipal de Santa Eulàlia de Ronçana (plànol).
 
Podeu realitzar la inscripció a l’activitat des d’aquest enllaç.
 
paciencia2Imatge extreta del bloc de Maria Batet: http://mariabatet.blogspot.com.es/
 
 
Maria Batet és autora de diversos llibres, entre els quals destaca “El valor d’emprendre, el futur és d’ells”, escrit conjuntament amb Francesc Torralba. Ha col·laborat amb diversos Ajuntaments i entitats com ESADE, Universitat de Barcelona, Universitat Internacional de Catalunya…Actualment dirigeix l’empresa “Valors d’emprendre” que, entre d’altres coses, crea metodologies per ajudar els joves, els nens i nenes a ser més emprenedors.
 
Us deixem l’enllaç a els seus dos blocs:
 
 
També aprofitarem l’ocasió per presentar-vos les activitats del Pla de Formació del Professorat de la nostra zona, i per donar a conèixer alguns dels projectes del Departament d’Ensenyament per al curs 2014-15.
 
Aquesta xerrada forma part d’un cicle de cinc conferències que es durà a terme al llarg de l’any. Els assistents podran certificar 15 hores si assisteixen a quatre de les cinc conferències.
 
Bona re-entrada al curs escolar, i esperem veure’ns el divendres.
 
 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s