INFORMACIONS DEL CREAMAT. JUNY 2014

Tot enfilant la recta final del curs, El  Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques (Creamat) ens fan arribar algunes informacions que poden ser del vostre interès:

confeUs convidem a mirar el blog Matemàtiques a la llengua on anem recollint les propostes que ens heu fet arribar. També us animem a participar durant el que queda d’aquest curs. Podeu tocar temes com “nombres del 0 al 5”, “del 6 al 10”, “més grans que 10”, “mesura”, “figures planes”… I, si més no, a que ho tingueu en compte pel proper curs!

També podeu visitar el web del vídeoMAT i veure, tant els vídeos guanyadors a l’edició 2014, com tots els que s’han presentat. Ben segur que us pot animar a participar el curs vinent o, com a mínim, podreu recollir idees per treballar a les aules.

Al web del CREAMAT trobareu un recull dels cursos i activitats matemàtiques que es fan a les diferents Escoles d’Estiu de Catalunya (més informació). Enguany es conmemorarà el centenari de la primera

El MMACA ha obert les inscripcions per visites escolars a l’exposició permanent “Experiències Matemàtiques” (seu de Cornellà) del curs vinent. També podeu avisar a l’AMPA del vostre centre que durant el mes de juliol s’atendran visites de casals d’estiu. (reserves)

Fins al 15 de juny podeu fer arribar les vostres propostes de participació a la jornada d’ABEAM (més informació)

En referència a formació específica per a mestres, la UVic organitza el Màster en Innovació de la Didàctica de les Matemàtiques i la UAB el diploma de postgrau Matemàtiques per a mestres

Del 28 de juliol a l’1 de juliol es realitzaran a Santa Maria de la Rábida (Huelva) les Quartes jornades de modelització matemàtica (més informació).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s