CIFE. PROPERES CONFERÈNCIES

El Grup de Formadors sobre Educació Inclusiva del Centre d’Innovació i Formació Educativa (CIFE) de la Universitat de Vic informa sobre tres noves conferències i xerrades:

cife•    La xerrada sobre Didàctica del castellà en terres de llengua catalana que es realitzarà el proper dimarts dia 6 de maig a les 18:30h a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic. (Masia de la Torre dels Frares)
A càrrec d’Isidre Moreso, assessor en didàctica de la llengua i en política d’immersió lingüística del Departament d’Ensenyament.

targeto_isidre _moreso_6_maig

•     La conferència – col•loqui: Les funcions del mestre, que es realitzarà el dimecres dia 7 de maig a les 12h a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic (Masia de la Torre dels Frares)

A càrrec de Jaume Carbonell Sebarroja, pedagog i periodista, exdirector de la revista Cuadernos de Pedagogía i col•laborador de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic.

targeto_ jaume_ carbonell_ 7_ maig

•    La xerrada sobre La importància del joc lingüístic en les primeres lectures, una reflexió a propòsit del llibre L’abecedari dels oficis, que es realitzarà el  proper 14 de maig a les 18:30h a l’aula Teresa Buscart, edifici C, Campus Miramarges de la UVic
A càrrec d’Isabel Muntañá, mestra de l’escola El Despujol, de Les Masies de Voltregà.

targeto_isabel _muntaña_14_maig

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s