AUTISME I PARENTALIETAT

Sovint en el treball amb les persones amb autisme ens sentim sols i ens sorgeixen molts interrogants que no podem donar resposta. Sentir-se acompanyat és una de les claus per a poder avançar en el coneixement d’aquest trastorn i en el seu tractament.

inclusio6El Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, amb la col·laboració de l’EAP, CDIAP, CSMIJ, Ajuntament de Granollers i CRP, prepara les VI Jornades sota el títol “Autisme i parentalitat: acompanyant les famílies”, el pròxim Dijous 29 de maig de 2014, de 16 a 20 h. El lloc està encara per concretar.

Aquest any dediquen la jornada de formació al treball amb les famílies. De quina manera es viu a l’entorn familiar el fet de conviure amb un fill amb autisme?
Només col·laborant amb la família i acompanyant-la en la seva manera de sentir, de comprendre i d’interpretar l’infant, poden avançar en la millora del seu desenvolupament.

Aquest any comptaran amb la presència del professor Sr Francisco Palacio-Espasa, reconegut psiquiatra i psicoanalista de la Societat Suïssa de Psicoanàlisi i amb la Sra. Eva Velázquez, mare de l’Adrià, alumne de l’Escola Montserrat Montero.

Per més INFORMACIÓ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s