El CRP organitza la xerrada “Conseqüències de l’exploració espacial”

Des del CRP de Bigues i Riells tenim el plaer de convidar-vos a la xerrada “Conseqüències de l’exploració espacial” que, en el marc del programa La ciència en primera persona de la Setmana de la Ciència 2011, realitzarà la cièntifica i responsable de divulgació de l’Institut de Ciències de l’Espai (CSIC-IEEC), Alina Hirschmann. La conferència es durà a terme en el Teatre de La Garriga el Patronat el dia 23 de novembre a les 9.30. Estan convidats els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de tots els centres de secundària de la nostra zona.

Alina Hirschmann és llicenciada en Astrofísica per part del Florida Insitute of Technology i doctorada en Astronomia/Astrofísica per part de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). És, a més, una gran comunicadora amb experiència en l’àmbit de l’educació, ja que és professora associada del departament de Física i Enginyeria Nuclear de la UPC.

La xerrada estarà centrada especialment en explicar els processos d’identificació, detecció i possible eliminació de la denominada brossa espacial. També es parlarà de l’exploració de planetes extrasolars que podrien arribar a allotjar vida humana en el futur i, en general, dels nous camins i procediments de l’exploració espacial.

Des del Centre de Recursos hem triat aquesta xerrada degut a la seva actualitat i a la possibilitat de conèixer un àmbit d’investigació científic-tecnològic d’última generació. La nostra intenció és preparar uns materials pedagògics per emmarcar la xerrada dins d’una activitat didàctica que pot realitzar-se des de l’àrea de Tecnologies, Física, Química…

Si esteu interessats, us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 938638024. Aviat rebreu un correu als centres informant-vos de tot.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s